22 Nisan 2011 Cuma

Kapı gibi yatakbaşı ...


Yukarıdaki fotoğrafı ilk gördüğümde, deprem anında adamın kafasına düşmese bari diye geçirdim içimden... Dekorasyon dergilerindeki yatak üstü raflar da beni çok tedirgin eder, bir de üzerlerine kitapları bibloları dizmezler mi... Hele kimisi çocuk yatak odalarında yatağın üzerine raf yaptırıp çerçevelerini sergiler... Bunu yapanlar deprem ülkesinde yaşamıyorlardır.

Daha sonraki yatak başlarını gördüğümde ise aralarında gerçekten de beğendiklerim oldu.

Bu yaz yatak odamda bir değişiklik yapmayı düşünüyorum. Her gün "Buldum! Bu harika bir fikir" diyerekten yeni bir şekil çiziyorum kafamda. Bakalım gerçek olacak mı? Onu da zamanla göreceğiz.

Size de durumu kısaca izah edeyim belki aranızda çok parlak fikirler verenler olacaktır. Akçaağaç renkli, Japon yatak, 3 bölmeli gardırop, üstü cam olan 4 çekmeceli şifoniyer ve 2 çekmeceli iki adet komedin. Japon yatak artık Japon değil çünkü sağ olsun eski temizlikçi Emine abla temizlik yaparken artistik patinaj hareketleri yaparak o tüysıklet “narin” haliyle yatak kenarlarına çıkınca yatağın çerçevesi kırıldı. Şu anda sadece yatak başımız duruyor. Yani normal bir yatak halini aldı. Akçaağaç ise yıllar sonra sarardı ve birkaç sene daha beklersem sanırım hardal rengi bir takıma sahip olmuş olacağım. Biliyorum kıskanıyorsunuz değil mi? ;) ne kadar şanslı bir insanım (Arasanız bulamazsınız) Ben bu takımı komple beyaza mı boyasam… Riske atıp daha önce hiç denemediğim eskitme yöntemiyle beyaz eskitme mi yapsam? Arkadaşlar her türlü yorum kabul edilir ayrıca bana yaptığınız boyamaların linklerini atarsanız benim gibi muzdarip insanlar fikir edinirler.

Çok teşekkür ederim… İyi Haftasonları…

 












4 güzel fikir:

mrtha dedi ki...

Emine abla olayı komikmiş:) sondan 2.yatak odasının dekorasyonu çok hoşuma gitti:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Gök, şu anda anlatırken bana da komik geliyor ama o anı yaşadığımda başımdan aşağı kaynar sular boşalmıştı... Çok kötüydü...:)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

hahahah çok hoş yahu:) bence eskitme yapmalısın hatta mavi renginden nefret etsemde bodrum evlerine,ingiliz countr tarzı odalara hep bayılmışımdır..belki sende değiştirmeden mobilyaları önce tarzını değiştirebilirsin;)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Pembebakteri, tarz değiştirme konusunda ben de hemfikirim. Daha country bir oda olacağı kesin. Ama renk tonları olarak mürdüm ve beyaz hakimiyetini istiyorum... Bodrum evlerini bende çok beğenirim. birde şu eskiteme tekniğine cesaret edebilsem süper olacak.