6 Temmuz 2012 Cuma

Bizim antreden...


Yorucu bir iş gününden sonra tertemiz bir eve dönmek gibisi yok herhalde.
Bu fotoğrafı dün gece çektim. Karanlıktan dolayı çok  kaliteli bir çekim olmadı ayrıca avizenin taşları duvarda yer yer yansımalar oluşturdu. Ama önemli olan siz iyi kötü bir fikir edindiniz.
 Emine, Saniye derken uzun süredir Beyhan geliyor bize. O da diğerleri gibi hergün başka bir eve gittiğinden bir yerde gördüğünü başka yerde uyguluyor. 

Bir odada duran aksesuarı genelde o odanın dışına çıkarmasa da bazen farklı yerlere, farklı şekillerde koyuyor. Ne demişler akıl akıldan üstündür. Bazen benim göremediğimi o görüyor. Bazen tam bir facia da olabiliyor. Kızların oyuncaklarına ait bir parçayı dekorasyonun bir parçası sanıp büfe üstüne koymuşluğu var. Evcilik oyuncaklarının kaşığını bulaşık makinesinden çıkarmışlığım var. Şu an aklıma gelmeyen çok şok yaşamışlığım var ama dün akşam eve geldiğimde sahipsiz duran bu çiçekleri antreye koymuştu. Vazoyu ben koydum. Beyhan çiçekleri bir çerçevenin arkasına sabitlemişti (Neyse bu da birşey) Eve girer girmez turuncu çiçekleri görmek çok hoşuma gitti, bende dolapta kaldırmış olduğum eski MUDO CONCEPT vazomu bulup içine çiçekleri yerleştirdim. Çiçeklerin saplarını biraz kesmek  ya da bükmek gerekebilir. Daha bunun üzerinde düşünebilirim de, ama evdeki bu ufak değişikliği şimdilik çok sevdim ve bir süre bu şekilde kalacak.

Vazonun arkasındaki boş çerçeveyi bir milyoncu diye tabir ettiğimiz dükkanların birinden almıştım. Aldığımda siyah renkli bir ayna çerçevesiydi. Aynasını çıkarıp çerçeveyi sprey boyayla beyaza boyamıştım. Çerçeve plastik olduğundan hiç eskitme yapmama gerek kalmadan sprey boya zamanla bir iki yerinden soyuldu ve çok daha şık oldu , yani kendinden eskitmeli :)

Alt bölmedeki koyu kahve hasır sepet TCHIBO dan, yan bölmesindeki minik siyah çerçeveler TEPE HOME dan. Gri mumlar IKEA, HOME yazısı ise TCHIBO dan.

Hepinize güzel bir Haftasonu Diliyorum,
Sevgilerimle,

XXOO


5 güzel fikir:

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

AYYY YAPILANLARDA,SON HALİDE GÖZ ALICI...YARATICI İNSANLARA BAYILIYORUM:)

CEPAYNASI dedi ki...

gayet güzel olmuş:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Bakteri, Cepaynası, Çok teşekkür ederim :)

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

çok hoş olmuş zordur antreleri düzenlemek çerceveler asmak insan karar veremiyor bu kombini sevdim

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Sonsuz Dekorasyon :D Teşekkür ederim.