1 Aralık 2011 Perşembe

Havadar...


Salonumuzda çok az duvar var. Bu fotoğraftan daha fazla camımız, dolayısıyla metrelerce perdemiz var. Tam da yıllardır bu şekilde perde kullanmaktan sıkıldım artık katlı perdeye geçmek istiyorum derken bu fotoğrafı gördüm. Oof off yine kararsız kaldım. Normal perde mi yoksa katlı perde mi? L şeklindeki salonumun 4 duvarının komple cam olduğunu varsayarsak, hangisi daha güzel durur acaba ?Deneyimlerinize ihtiyacım var...

Not: Fotoğraftaki avizeyi, masanın altındaki küçücük postu boşverin siz sadece perdelere odaklanın.

7 güzel fikir:

buğday taneleri dedi ki...

bana sanki normal ve yere kadar inen perdeler daha asil duruyor gibi geliyor. katlı perdeler ise pratik, spor ve rahat bir görüntü yaratıyor benim gözümde.

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Katlamalı perdelerin ütüsü kolay ama o takması yok mu ? Kabus gibi... Bence sen perdelerini değiştirme olduğu gibi kullan :)

Hestia dedi ki...

Romantik, natural,uçuş uçuş bir görüntü için tabiiki de yere kadar inen tüller ve koltuk rengine yakın renklerdeki fonlar. Katlamalı perdeler modern evler için ideal ama bence evlerin ''ruhu'' için tüller harika.Vazgeçme!

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

katlamalı perdemiiiiii???? böööööööö
çoktan modası geçti gitti onların tatlım bunu sorman bile hata,ama yok kendinden mekanizmalı tiyatro perdesi havasında açılıp yukarıda kaldırılabilenlerden bahsediyorsan ben salonumun 3 camında kullanıyorum ve bende gören birçok kişide hemen yaptırdı.sanada tavsiye edebilirim ...öpüldün

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Birbirinden bağımsız 4 yorum. Meral, colette, Hestia ve Pembe Bakteri çok teşekkür ederim. Beni ikna ettiniz. Tül perdeye devam :)

CEPAYNASI dedi ki...

bol camlı salon...severim ferah,havadar,bol pencereli mekanları...
ama...
perde konusunda yorumsuzum:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Cepaynam haklısın çok ferah, çok havadar :) Camları silen bayan hemfikir değil ama ben de çok seviyorum :)