20 Temmuz 2010 Salı

Beyaz Beyaz Bembeyaz Mutfaklar

Duvarlar tavanlar beyaz, yatak odaları beyaz, salon beyaz, ebeveyn banyosu beyaz, mutfak beyaz, misafir tuvaleti gri… Gri mi? Bir hata olmalı, orası da beyaz olmalıydı. Bahsi geçen yer neresi mi? Annemlerin evi tabiî ki. Boya badana yaptırdığında babam ne kadar da “ Annenin bir bizi beyaza boyamadığı kaldı, ev bembeyaz oldu” dese de aslında o da Beyaz sevenler fan kulübüne üye.


Yaşım ilerledikçe sanırım anneme daha çok benziyorum çünkü her ne kadar canlı renkleri turunculu pembeli yeşilli dekorasyonları sevsem de, her ne kadar siyahları grileri uygulasam da, Bembeyaz mobilyalarla döşenmiş bir evin fotoğrafları beni susturmaya yetiyor.


3 güzel fikir:

NiLaY dedi ki...

evimin her yerini beyaza dönüştürsem çok iddialımı yaklaşmış olurum bilemedim ama görsellere bayıldım :)

BAHAR dedi ki...

beyaz mobilyaya bayılıyorum, yemek odam da parlak beyaz lake. çok şık duruyor. fakat kırmızı oje lekelerinden bıktım korkumdan kırmızı oje kullanamıyorum. ne yapmak lazım bir bilen var mı

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Nilay, beyaz kullanması çok kolay olmayan bir renk ama kesinlikle tavsiye ederim. Çok ferah, aydınlık ve temiz duruyor.

Bahar, seni çok iyi anlıyorum, benimde mutfağım açık renk ama dolap kapakları membran kaplama olduğundan kırmızı ojeyi çok minik bir damla cifle çıkarabiliyorum. Lake için malesef aynı şeyi önermem. İnternette araştırmak gerekir :) Kolay gelsin.