3 Ekim 2013 Perşembe

TABLO

Arkadaşlar uzun süredir Salonumun en büyük boş duvarı için aradığım tabloyu buldum. Hatta bu tabloyu yapan Amerikalı sanatçıyı bile buldum. Ben bunun aynısını istiyorum. Birebir aynısı. Acaba kime, nerde yaptırılabilir? Bir ressama gidip bana bunun aynısını yap desem sanatına hakaret etmiş olacağımdan atölyesinden kovulmam çok olası... Siparişimi verebilsem bile kim bilir ne kadar yüksek bir fatura öderim.
Peki ya ben bunu yapmaya kalkışsam çok mu zordur acaba? Sanırım en güzeli tuvali sipariş edip akrilik boyalarla denemeler yapmak. Ne kadar kötü olabilir ki? Ben hemen internette bir kaç video izlemeye gidiyorum.
Sevgilerimle,
 
 

 
 
 
 




4 güzel fikir:

Unknown dedi ki...

merhaba takip ettiğim sayfalardan olduğunuzu belirtmek isterim.tablo konusunda bir ah çekiyorum.çünkü ben de sizin düşündüklerinizle boğuşuyorum.oysa youtube'ta ne kolay görünüyor yapması.tablonuzu bulduğunuz siteyi paylaşırsanız çok sevinirim...

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Elif Hn merhaba,
http://carolemeyerart.com/section/310155_Abstract.html

Site bu, örnek çok. Ben bazı malzemeleri aldım sanırım deneyeceğim ama hamileliğimin son haftasına yaklaştığım için hayatı kaplumbağ hızında yaşıyorum :)
Sevgiler.

niloş dedi ki...

şimdi yağlı boya tablo gibi olmaz tabii ama ; bu fotoğrafın çözünürlüğü fena değilse ; acaba diiyorum transfer mi yapsanız ?

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Niloş, (ortanca kızımın adı Nil ve biz ona Niloş diye hitap ederiz:) bu resmi istediğim ebata getirene kadar piksellere ayrılır kare kare birşey olur sanırım :) En kötü baka baka benzerini yapmaya çalışacağım... Sevgilerimle :)