28 Kasım 2012 Çarşamba

Kırmızılar Yeşiller...

 
Her ayın bir rengi, bir kutlaması var ve haftasonu itibariyle kırmızının yeşilin ayı, Aralık ayına gireceğiz.
Eviniz yılbaşı ağacı alamayacak kadar ufaksa birkaç kırmızılı, simli masa süslemesi, 2 kırmızı kırlent, simli yünlerle örülmüş bir koltuk şalı, kırmızı bir masa örtüsü ya da bu sezon mağazalarda ortaya çıkan sevimli aksesuarlarla da evinizi yeni yıl kutlamanıza hazırlayabilirsiniz.
 
Sevgiler,
XOXO
 








23 Kasım 2012 Cuma

DIY: Öğretmenler Günü Hediyesi

Bu seneki öğretmenimiz kesinlikle hediye kabul etmeyeceğini söyleyince ben de manevi değeri yüksek ve maddi değeri olmayan bir hediye yapmaya karar verdim. İnternette araştırıp buldum, kızlarımla beraber her iki öğretmene de güzel bir hatıra yaptık. Öğretmenlerin baş harflerini WORD de bastım, kalemleri yapıştırma görevini de kızlara verdim.  Elimde A4 kâğıda uyan çerçeveler olmadığından en yakın dükkândan kahverengi, kenarı yaldızlı çerçeveleri aldım. Pembe sprey boya kızımın bisiklet sepetini boyamak için alınmıştı, yani o da evde vardı. Gerisi de fotoğraflardan belli.
Biz dayanamadık, hediyemizi hafta başında hazırlayıp verdik. Öğretmenlerden geri dönüşlerini aldık bile. Çok duygulanmış ve okuldaki herkese göstermiş. Kızım mutlu= Ben mutlu, eşim hepimizden mutlu çünkü minimum harcama.
 
Yalnız şimdiden uyarayım, öğretmeniniz pahalı hediyelerden hoşlanıyorsa bu faaliyeti kesinlikle yapıp vermeyin, yoksa  “Anne, öğretmen bana taktı” klişesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.
 
İyi haftasonları,
Sevgiler,
XOXO



 

 
 









16 Kasım 2012 Cuma

Ferah Mutfak...



Kiler kapısından tezgah üstüne kadar... Ben bu mutfağı çok sevdim. Not ediyorum, bir sonraki mutfağım bunun gibi bembeyaz olsun...
Güneşli ve mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle,
Sevgiler,
XOXO









13 Kasım 2012 Salı

DIY Kar Taneleri

 
Bu sene soğuklar biraz geç geldi ama bu yılbaşı evlerimize biraz erken geldi. Derdimiz seneyi bir an önce bitirmek değil. Amacımız biraz eğlenmek, mutlu olmak, bol bol mum yakmak, yanan sönen ışıklara, kırmızılara, pırıltılara dalmak ve evimizi full kapasite kullanmak.Güzel bir seneyi en yakışan şekliyle uğurlamak, bu veda için daha özenli sofralar kurmak, daha sıcak çorbalar pişirmek ve daha çikolatalı tatlılar yapmak. Ağacı, yaprağı, keçeyi, kurdeleyi çıkarıp teker teker sevmek ve bu sene de çok çabuk geçti sohbetlerine başlamak...
 Bu güzellikleri yaşamak istemeyenlere üzülüyorum. Niyetimiz herşeyimizse, daha temiz, daha güzel, daha özenli olup, ardımızda bıraktığımız güzel günlere şükredip yenilerini dilemek en doğrusu. Özenti ya da değil, dilediğiniz gibi yaşayın. İnsanları kırmadığınız sürece istediğiniz gibi kutlamayı seçebilirsiniz.
Ben bu yılı kızlarımla bol bol kar taneleri yapıp çiçeklere, camlara asarak uğurlamayı düşünüyorum..
Sevgilerimle,
XOXO
 
Görseller Pinterest ve burdan.
 








8 Kasım 2012 Perşembe

Organize işler...

 
İnsan yeterki düzenli olmayı istesin...
Sevgiler,
XOXO
 
 

1 Kasım 2012 Perşembe

Beyler bu post size...

 
Bir değil, iki değil, tam üç !! spor araba (tam pazarlamacı ağızı oldu ama dayanamadım kusura bakmayın :)
Hadi arabaları geçtim de,"araba asansörü" ne oluyor?
 
Bu arada yanlış anlaşılmasın, burası bildiğiniz bir ev değil. Araba garajı. Bu garajın bitişiğinde evin kendisi var ancak içini göstermemişler, ben de sizi boşuna oyalamak istemedim. Siz bu garaja bakın, evi de artık hayal gücünüze bırakıyorum. Bu garaj beyfendinin koleksiyon arabalarının durduğu tamamiyle maskülen bir mekan.
 
Oğullarıyla LEGO oynayan anneler için güzel bir alternatif, bir dahaki sefere oğlunuzla asansörlü bir garaj yapıp oyuncak arabalarını yerleştirin. Yoksa bu postun gerçek hayatta kimseye başka faydası dokunamaz...
Sevgiler,
XOXO