10 Aralık 2012 Pazartesi

Yılbaşı süsleri ağaca çıkmazsa...

 
 
Beyaz yılbaşı ağaçları 2 yıl önce çok moda olmuşlardı ve o sene buz mavisi ve mor süsler heryerdeydiler. Geçen sene dore süsler aldı başını gitti. Bu sene de klasik yeşil ağaçların üzerine farklı figürler asmak, el yapımı keçeler iliştirmek daha moda. E ben de modaya uymak istiyorum alt tarafı renkli toplar, dore toplar, keçeler derken her sene eve yığınla alınan yılbaşı süslerini 7.5 yıl önce aldığımız ağacın üzerine yığmak haksızlık olur. Zaten her sene açılıp kapanmaktan kopan bazı parçaları emanet duruyor ve rüzgar esse yıkılacak hissi veriyor. Yılbaşı ışığını ve dore zinciri dalları sabitleyebilmek adına sıkı sıkı ağacımıza sardık ama belirli bir süs sayısının üzerine çıkınca zavallıcık sağa sola kayıyor. Bir de bizim evde iki minik hanım sürekli bu süslerin yerlerini keyfi bir şekilde değiştiriyorlar. Dün itibariyle tüm süsler ağacın sağ tarafına toplanmışlardı.
Sayın dekoratör; bize bu kadar süs aldırdın; yılbaşı dedin; ev süslenecek dedin; üstüne üstlük birşey olmaz, her sene alt tarafı 3-4 parça alıyorum dedin ama toplamda oldularmı sana 25-30 parça. Yılbaşı ağacı taşısa bile, bu renk cümbüşünü salonum kaldırmaz diyen arkadaşlarıma buyrun bu postu hazırladım.
 Konuyla alakalı sayısızca mail aldım, okurlarımın tweetlerine boğuldum ve çözümü EUREKA diye haykırarak buldum demek isterdim ancak olay o şekilde ceryan etmedi.
 
Salonu ayrı, çocukların odasını ayrı, mutfağı ayrı renklerde süslemek, ya da aynı ortamda farklı köşeleri süslemek bütün süsleri tek bir ağaçta sergilemekten daha şık duruyor, buyrun görelim.
 
Hepinize Harika bir Hafta Diliyorum,
Sevgilerimle,
XOXO










5 güzel fikir:

lezzettabağı dedi ki...

vallahi çoook haklısın canım, aynen yazdığın gibi bizim süslere de her sene alınan yenileri eklenince emektar çam artık kaldırmıyor biraz da böyle denemeli.. sizinde haftanız ayınız yılınız çook güzel geçsin..

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Çok teşekkür ederim, Sevgiler :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
CEPAYNASI dedi ki...

şu aynanın üzerindeki çelenk favorim...
kızlara bayıldım:)))
onlar sağ tarafını görecek şekilde oturuyorlarsa sağ tarafı süslemeleri doğal,
nereyi görüyorsan süsleri tarafa asacaksın:)))

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Doğru söylüyorsun Cepaynası, bakış açıları farklı :)