21 Eylül 2012 Cuma

Saksı Yenileme , Kendin yap Projesi...

 
 
Pinterest te fotoğraflarını seçip, yapmayı tasarladığım o kadar proje var ki, yenisi eklendikçe eskilerini unutuyordum, bir süre sonra da hevesim kaçıyordu.
Bu tamamiyle kendiliğinden gelişen bir çalışma oldu (Duyan da projeler..., çalışmalar... birşey sanacak :). Geçen hafta çiçekçiden aldığım kaktüsü öldürmemek adına, yeni ortamına alışana kadar yeni bir saksıya aktarmayı düşünmüyordum. Siyah plastik saksıda öylece beni bekliyordu. Daha sonra da bir Bauhaus ziyaretimde çok sevdiğim kendir ipini zeytinyağlığıma damlalık yapmak adına aldım. Yapıştırıcıyı da kızımın ayakkabılarını kapladıktan sonra sağlamlaştırmak için bir nalburdan almıştım.
Dün akşam hepsini bir araya getirip Pinterest te çok gördüğüm ve beğendiğim yeni saksıma dönüştüdüm. En başta ipi çok sıkı geçiremediğimi gören eşim yardımıma yetişti ve 10 dakikada Ta daa, yeni saksımızı bitirdik. Yapıştırıcı tırnakları mahvetse de sıcak silikondan daha az can yaktığı kesin. Umarım bali kokusundan kaktüse bir zarar gelmez de, saksını değiştirmeyeyim ölmesin derken bu sefer kimyasal kokudan gitmesin :)
 
Bu haftasonu evde oturmak istiyorum diyorsanız, alın size küçük ama sevimli bir iş. Siz bunu başka iplerle, başka renklerle de yapabilirsiniz.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Sevgilerimle,
 
XXOO 













19 Eylül 2012 Çarşamba

English Home dan güzellikler...


Geçen Hafta mağazalarını gezerken çok daha fazla ürün olduğunu gördüm ama bu ürünlerin mağazanın olmadığı şehirlere de ulaşabilmeleri için internet sayfalarındaki Ücretsiz KARGO yazısını görünce ilgilenenlere duyurmak istedim.
Haftasonları alışverişmerkezi kalabalıklarından hiç hoşlanmayan biri olarak diyorumki, internet ne kadar güzel birşey... MUDO, ZARA, IKEA, ve daha nice markanın Ev Koleksiyonlarını görüp sipariş verebiliyoruz hem de kalabalıklarla hatta bazen de kabalıklarla uğraşmadan.

Sevgilerimle,
XXOO


**Reklam DEĞİLDİR. Tamamiyle şahsi fikirlerimle düzenlenmiş bir posttur.








18 Eylül 2012 Salı

Başka ama aynı...


Çok başka, ama bu ortamda ayırt edilemeyecek kadar aynı...
Çok Beğendim.
 
Sevgiler,
XXOO