14 Ağustos 2012 Salı

Biri kız diğeri erkek...


   Bu evde iki kardeşin yaşadığını düşündüm, biri kız diğeri erkek. Tahminlerim ne kadar doğru bilemiyorum ama bir kardeşle evi paylaşmak gerçekten de çok keyifli. Arada tabiiki pürüzler oluyor ama herşeyini filtrelerden geçirmeden anlatabileceğin, kendi anne babanın bile muhabbetini yaptığında asla yanlış anlaşılamayacağın tek insandır kardeşin. Yeri geldiğinde pata-küte girişsen de başkaları onun kalbini kırdığında uğruna aslan kesildiğin, kendi çocuğundan bir tık ileride ama senin için her zaman çikolatalarını paylaştığın küçük kardeşin...


Sevgilerimle,
XXOO










4 güzel fikir:

Zeynep'in Evi dedi ki...

Ben kardeşimle bir evi paylaştığımı hiç hayal edemiyorum aslında yazdıklarında çok haklsıın ama bu birazda iletişimle ilgili olmalı.. biz uyum sağlayamaz iki gün duramazdık gibime geliyor

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ayyy resmen bayıldım evin sadeliği beni benden aldı:)

Nuray dedi ki...

Çocukluğumda abimle yaşadığım anlar geldi aklıma...Bir bakmışsın kedi yavruları gibi altalta üstüste , bir bakmışsın kedi ile köpek gibi pata küte pata küte... :)

Yaşasın kardeşlik.

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Zeynepcim, belki de yaş farkı da önemlidir. Ben kendi adıma konuşmuş olayım ama yine de Nurayın dediği gibi Yaşasın Kardeşlik :)
Nuraycım sana aynen katılıyorum.

Bakterii, eğer o evi gerçekten de iki kardeş paylaşıyorsa bu kadar da düzenli olmazdı. En azından bizim bekar evimiz olmadı çünkü bekar evinden arkadaşlar eksilmez, dağınıklık bitmez.

Sevgiler :)