8 Mayıs 2012 Salı

Dal ağaçtan kopunca...




"Dal ağaçtan kopunca", çok güzel bir kitap ismi olabilirdi... Oysa burda şairin tek derdi dekorasyondur, belediyeninse tek derdi ağaçları budamaktır. Trafiği felç eden budama işleminden ancak benim gibi DIY-zedeler nasibini alır ve onu hayretle izleyen vatandaşların bakışlarına aldırmadan zor dönemler geçirmiş, akıl sağlığını yitirmiş yaşlılar misali budanan dalların arasından beğendiği parçaları toplar, eve güç bela taşır, biraz sprey boyayla boyadıktan sonra tozunu alır ve  salonunun bir köşesine yerleştirir.... İtiraf ediyorum sevgili blog alemi, bunu yapmışlığım var. Hala da yapasım var ... Ama işte bu bahar ben o dalları toplamadım ya, yanlarından geçtim, üstlerine bastım, içim gitti ama yine de toplayamadımya, ondandır benim bu üzüntüm ve bu postu hazırlamam. Ders olsun bir dahaki bahara. En incelerinden, en teferruatlılarından toplayacağım.

Çok hüzünlü bir yazı mı oldu ne, valla okuyan birşey oldu sanacak. Merak etme sevgili yeni okur, tek derdim çer çöp toplayıp, sprey boyayla bir iki şeritle allayıp pullayıp evimi minimum bütçeyle ama maksimum hayal gücüyle süslemek. Akıl sağlığım yerinde çok şükür... Henüz :)

                                       Sevgiler... XXOO












2 Mayıs 2012 Çarşamba

Sarı - Mor


Bu aralar haftaya gerçekleşecek, büyük kızımın 5 yaş doğum günü parti detaylarını hazırlayıp yapmaktan internetteki dekorasyon zaplarımı aksattım. Parti teması ŞİRİNLER olunca mavi renk görmekten içim dışım şirinledi :)  Bak görüyormusunuz iki gün ortalıktan kayboldum sarıyla mor bir araya gelmiş...
 Morla turkuazı, griyi, pembeyi hep görmüştük ama sarıya pek rastlamamıştık. Hiç de fena olmamış bence. Doreyle mor çok güzel bir ikili, beraber kullanıldıklarında daha sofistike bir hava çıkıyor ortaya. Doğru tonu tutturduktan sonra beraber kombinlenemeyecek iki renk yoktur diye düşünüyorum. Sarıyla moru evde denemeyi istemesem de böyle fotoğraflarda görmek çok güzel.

Haydi ben Şirinliyorum,
 Sevgiler... XXOO