14 Mart 2012 Çarşamba

Jakuzi sefası...


" Hamama giren terler " ama Jakuziye giren ihya olur.
İş dönüşü yorgun argın eve kendini zor bela atabilmiş , eve geldiğinde de sorumlulukları bitmemiş bir akşama şöyle sıcacık fokurdayan sularda devam ederek stres atmak iyi olmazmıydı.
Olurdu olurdu...
Şimdi gözlerinizi kapatın diyemeyeceğim zira bu satırları okuyorsunuz, ama siz yine de anladınız beni, sıcacık fokur fokur masaj yapan sular, köpüklü mis kokulu banyo sabunları, fonda en sevdiğiniz hafif müzik... Hatta abartalım müziği kesiyorum, televizyondan kablo yayınına geçtim. Bir saatte insan yenilenmiş gibi olur. Bana bırakın içecek servisini, akşam yemeğimi burda alırım dedirtir. Tabii bu arada o suyun hiç soğumayacağını düşünürsek.

Şimdi gelin bir de gözlerinizi açın ve silkelenin. "Anne biz geldiikkk" diye içeriye dalan iki minik ördek önce jakuziye kaç tane oyuncak alabileceğinin pazarlığını yapacak. Tencere tabak, Barbie ve kova da geldikten sonra (her oyuncaktan 2 şer adet düşünün) Hobaaa, cumburlop suya atlanacak, tabi bu arada sular taşacak. Anne kendini toparlayamadan, batan banyoyu umursamadan devam etmek istese de acaba o ılık suya başka sıvılarda karışmışmıdır fikriyle, jakuzinin tıpasını açacak.

Jakuzi keyfi yapabilen anneler ordaysanız ses verin, umudumuzu yitirmeyelim.
XXOOX





4 güzel fikir:

Nuray dedi ki...

:)) Muhakkak karışmıştır başka sıvılar.Çocuklar bayılıyor bu işe...

Jakuzi değil de küvet keyfi yaptık dün akşam Çınar'la...

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Süper anne Nuray :) Çok eğlenmiştir, adamım o benim :D

özge bayrak dedi ki...

Ama ama yapmayin bunuuuuu :) alan var alamayan var :) ikinci fotograftakini minik banyoma istedim, tamam tamam hepsine bayildim, hangisi olursa kabulum, evrene enerji ve dilegimi tam da su anda buradan yolluyoruuuum :) sevgiler :)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Evrencim, dilekleri 2 yap. Ben de istiyorum :)