28 Temmuz 2011 Perşembe

Çay fincanları...


Evimindekoratörü bunu beğendi. Hem de çok beğendi. Çok şekerler. Renkleri, modelleri... Bu seferki aksesuarlar evime değil, evimindekoratörüne :)
 Bunları nereden bulabiliriz acaba?

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Evren (sel) dekorasyon


  Aykut Oğut un "Evrenden torpilim var" kitabını okuduktan sonra bazı şeylerin raslantısal olmadığına karar vermiştim. İnançlı bir insanım, şüpheniz olmasın. Ama demek istediğim bazen çok istediğiniz birşeyi elde ediyorsunuz ve bunun başlıca sebebi "yeterince istemek".
 Çok felsefik olmayayım, alt tarafı bir tepsiden bahsedeceğim. Yıllardır bu fotoğrafı görüp bu tepsinin ve genel olarak tüm kombinasyonun ne kadar güzel olduğunu düşünmüşümdür. Bu resim arşivde durur ve her karşıma çıktığında, "Mükemmel!" diye düşünürüm... Bugün ise bir anda bu resmi görünce ilk dediğim şey "inanmıyorum, evdeki tepsimin aynısı..." oldu. Bu tepsiyi bu sezon sonu BOYNER EVDE' den almıştım. Tepsiyi görür görmez çok beğenip, hemen kapmıştım.
 Aslında olay bir tepsiden ibaret değil benim için. Secret ı hepiniz duymuşsunuzdur, eğer size çok uzak geldiyse ve inanmadıysanız (ki ben de sizlerden biriydim ve kitabını okumadım bile) Sadece demek istediğim, istemeyi bilsek aslında herşey mümkün.

***Olaya bu kadar duygusal yaklaşmamın aksine, eşim bu tepsiyi gördüğünde çerçeve sanmış, sehpanın ortasında durmasına bir anlam verememiş.(Tepsinin üzerinde bir sürü süs olmasına rağmen) Ne diyeyim ben sadece bir tepsi istemiştim, yanında tepsi olduğunu ispatlayan tasdiknamesini unutmuşum :)

Hepinize iyi haftalar...


8 Temmuz 2011 Cuma

Roomservice store


Roomservice store... Bu mağaza çok hoşuma gitti. Harika fikirler var. Tamam sipariş veremiyoruz belki ama sitesini bir gezin görün derim. Elbet beğeneceğiniz bir parça çıkar. Hele ki bu aralar evinize yenilikler düşünüyorsanız...
İyi haftasonları...