2 Aralık 2011 Cuma

Şifonyer i.e. Chiffonier



Evdeki Çekmeceli dolabım da bu kadar havalı dursaydı inanın ben de ona yayık Fransız aksanıyla "chiffonier" derdim ama benimkiler altıüstü çok çekmeceli dolap işte. Geçen seneden beri sarı ya boyamak istediğim, oyuncak odamızda bekleyen şifonyeri artık boyamanın zamanı geldi. (Nasıl olsa salondaki perdeleri değiştirme işini dünki yorumlardan sonra askıya aldım.) Enerjimi şifonyere harcayabilirim.

Sarı da öyle bir renk ki tonunu doğru tutturamazsam çok soğuk ya da çok bayat durabilir. Limon sarısı mı muz sarısı mı... Arada çok ton farkı var. Bakalım buna boya seçeneklerim karar verecek. Sprey boya mı, yağlı boyamı, bütün seçenekleri değerlendirmek lazım.

Sarı dışında eskimiş turkuaz tonu da çok güzel dururdu diye düşünüyorum, amma ve lakin odanın tülleri kırık beyaz, güneşlikleri de antrasit renkli, sarı bir detay odayı canlandırır...

Bu haftasonu planımız belli,dün indirip ışıklarını taktığımız yılbaşı ağacını kızlarla süsleyeceğiz. Hepinize heyecan dolu ışıl ışıl bir haftasonu diliyorum.












6 güzel fikir:

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ah be canımm nede güzel şeyler bunlar,hemen pc me kaydediyorum çocuk odamda kulllanmak istediğim uzunnnn çift çekmeceli dolapları.en sondakide çok hoş ama yukarıdaki siyahında tarzı çok hoş

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Bende bu postu yayınladıktan sonra eve gidip şifonyerimi uzun uzun süzdüm. Bunlarla hiçbir alakası yok, ama olsun dönüşecek zavallı :)

CEPAYNASI dedi ki...

bunlar,
bizimkilerin yanında sanat eseri gibi:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Hahah :) alemsin Cepaynam :D

Adsız dedi ki...

acaba bu en sondaki şifonyeri hangi siteden paylaştınız bulabileceğim herhangi bir yer var mı? Bir şifonyer ancak bu kadar güzel olabilir :)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Bazı görselleri google dan buluyorum. Malesef link i yok, olsa paylaşırdım. Sevgiler...