25 Kasım 2011 Cuma

Pia pia Piano!



   Tahminimce seksenlerin sonundaydı, Ortaokul hazırlık sınıfını bitirip, yıl sonunda Takdir alırsam babam bana YAMAHA marka bir org almaya söz vermişti. O zamanlar çok modaydı. Bütün genç pop grupların bir Yamaha sı vardı. Okul korosunda yer alıyordum, müzik kulağım da iyidi. O Orgu aldığımız günü asla unutamam. Benim için çok büyük bir olaydı ve yıllarca odamda faal bir şekilde durdu. 90 lar dönemindeki bütün pop şarkılarını bir şekilde bulup org ta çalar daha sonra da elimde saç fırçasıyla annemlerin odasındaki boy aynasında kendime bakarak şarkı söylerdim. İlerde daha profesyönel bir şekilde eğitim alıp piyano çalma hayalim vardı... Olmadı. Hala ne zaman bir piyano görsem çok heyecanlanırım, hayranlıkla bakarım. Belki bir gün bu koşuşturmaca bittiğinde, daha sakin, tekrar kendim için yaşamaya başladığımda piyano kurslarına giderim.

   Kısacası emekliliğimde... Tabii o zaman o titrek eller Senfonileri Ankara Havasına çevirebilir o ayrı :)

Hepinize iyi haftasonları!






5 güzel fikir:

Adsız dedi ki...

SELAMLAR,
BLOGUNUZU ÇOK BEĞENEREK TAKİP EDİYORUM HATTA BENİ BLOG AÇMA HEVESİNE DÜŞÜREN BLOGLARDAN BİRİDE SİZİN BLOGUNUZ...
BENDE YENİ BLOG KOMŞULARINIZDAN BİRİYİM BEKLERİM:)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

keşke piano çalabilseydim,keşke bildiğim için bir pianom olabilseydi,keşke pianomu koyabileceğim kadar büyük bir salonum olabilseydi:))))

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Didemcim, çok teşekkür ederim. Kesinlikle blogunu ziyaret ederim.

PembeBakteri... di mi ama.. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Sadece Keşke :)

Unknown dedi ki...

piyanoları oldum olası çok severim. Küçükken benim de heyecanla alınmasını istediğim bir piyanom olmuştu. Ancak sonra yanlış hocaların beni ters yönde etkilemesiyle soğuyuvermiştim. Piyanomuz da salonumuzda öylece kalakaldı. Bu fotoğrafları görünce bir heves geldi, akşam eve gidince bir iki parmaklarımı açsam mı acaba diye düşünmeden edemedim..

http://recine-s.blogspot.com/

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Sidal S. bu akşam evde çaldıkça kulaklarımı çınlat :)