25 Temmuz 2011 Pazartesi

Evren (sel) dekorasyon


  Aykut Oğut un "Evrenden torpilim var" kitabını okuduktan sonra bazı şeylerin raslantısal olmadığına karar vermiştim. İnançlı bir insanım, şüpheniz olmasın. Ama demek istediğim bazen çok istediğiniz birşeyi elde ediyorsunuz ve bunun başlıca sebebi "yeterince istemek".
 Çok felsefik olmayayım, alt tarafı bir tepsiden bahsedeceğim. Yıllardır bu fotoğrafı görüp bu tepsinin ve genel olarak tüm kombinasyonun ne kadar güzel olduğunu düşünmüşümdür. Bu resim arşivde durur ve her karşıma çıktığında, "Mükemmel!" diye düşünürüm... Bugün ise bir anda bu resmi görünce ilk dediğim şey "inanmıyorum, evdeki tepsimin aynısı..." oldu. Bu tepsiyi bu sezon sonu BOYNER EVDE' den almıştım. Tepsiyi görür görmez çok beğenip, hemen kapmıştım.
 Aslında olay bir tepsiden ibaret değil benim için. Secret ı hepiniz duymuşsunuzdur, eğer size çok uzak geldiyse ve inanmadıysanız (ki ben de sizlerden biriydim ve kitabını okumadım bile) Sadece demek istediğim, istemeyi bilsek aslında herşey mümkün.

***Olaya bu kadar duygusal yaklaşmamın aksine, eşim bu tepsiyi gördüğünde çerçeve sanmış, sehpanın ortasında durmasına bir anlam verememiş.(Tepsinin üzerinde bir sürü süs olmasına rağmen) Ne diyeyim ben sadece bir tepsi istemiştim, yanında tepsi olduğunu ispatlayan tasdiknamesini unutmuşum :)

Hepinize iyi haftalar...


7 güzel fikir:

Zeynep'in Evi dedi ki...

inanırmısın evde arşivde öyle çok buna benzer fotoğraf var ki, şu yada bu şekilde sakladığım..bir banyo dolap kapağı için sakladıklarım dahi var, ulaşmak mümkün mü değili çünkü siteler yabancı.. nereden alınacağı ile ilgili fikir oluşamıyor..
ama ben nezaman ki bir mağazada benzerini buluyorum işte ozaman fotoğraftakini almış kadar mutlu oluyorum..
hoş bir yazıydı:)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

hahaha süpersin ya bayıldım,doğru söylüyorsun şekerim istemeyi bilmek lazım,eşin konusundada klasik paylaşmışsın:) malesef erkekler bu kadar ince detayları yakalamakta zorluk çekiyor:)))

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Yorumlarınız için teşekkür ederim... Anlaşılan hepimiz aynı frekanstayız :)

Yeşim dedi ki...

Aynı fikirdeyim kesinlikle nasıl isteyeceğimizi bilirsek sahip olamayacağımız bişey yok. Tepsi çok güzelmiş güle güle kullan canım. Erkekler hep öyledir tatlım aldırma sen eşine ;)

CEPAYNASI dedi ki...

dekoratörüm,
önceki gün tam da bunları düşündüm biliyor musun?
çantamın birinin gözünde kalan bir not defterim geçti elime...
2007 yılında 'ne istiyorum' tarzında bir liste yapmışım:)
yapmışım diyorum...tamamen unutmuştum...
listeyi gözden geçirdim...tamamını yapmışım,hepsi gerçekleşmiş:)))
buna sigarayı bırakmakta dahil:))

yaşamımızdan güzel şeyler eksik olmasın,sevgiler...

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Ne kadar güzel!!! Özellikle sigaraya çok sevindim :) O zaman hadi yeni listeler yapmaya devam!

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Yeşimcim, eşim bu aralar yatak odamızı beyaza boyamakla meşgul, bu yuzden bazen beni anlamasa da desteğini esirgemiyor, yakında fotoğrafları paylaşacağım :) O yüzden buna da şükür :) hahah