8 Haziran 2011 Çarşamba

Yeni keşifler

Limangoydu, Markafoniydi yok Trendyol du hepsini biliyorum. Arada güzel şeyler yakalıyorum ama en çok ev dekorasyonu markaları olduğunda heyecanla siteye girip ürünleri teker teker uzuuun uzun inceliyorum. Mağazaları birebir gezip alışveriş yapanlar için bu söylediklerim pek birşey ifade etmeyebilir. Ama full time çalışıp, koştur koştur ev, iş, çocuklar arasında boğulanlar beni biraz daha fazla anlayabilirler. Arada bilgisayarda da olsa ufak molalar, vitrin alışverişi yaparcasına kaçamaklar insanı tekrar şarj edip heyecanlandırıyor. Kafamda akşam eve gittiğimde onu bunun yerine koyarım, dolaptaki şu örtüyü çıkarırım, yoldaki çiçekçiden çiçek alırım gibi senaryolar kurdurtuyor.
Yakınlarda iki yeni websitesi daha keşfettim. birisi DEKOREKO , diğeriyse EVİM.NET. Üye olmak için davetiye de gerekmiyor sanırım. Ben bu iki siteden beğendiğim bazı şeylerin fotoğraflarını görmeniz için ekledim.Her gün yeni markalar ve farklı modeller, her gün evimizin yeni bir köşesini ilgilendiren kampanyalar. Yani anlayacağınız artık kıyafet sitelerinde ev dekorasyonu aramaya gerek kalmadan derli toplu siteler var... Böyle siteleri seviyorum çünkü taa Topkapıdan Karaköye, Tahtakaleden Maltepeye her türlü ithalatçı, üretici, mağazayı internetten tanıyıp, ürünlerini alabiliyorsunuz. İstanbulda yaşarken bile bunlara ulaşmak bu kadar zorken diğer şehirlerde internet bir kurtarıcı...
 Bu siteler benim yeni gördüklerim. Varsa sizin de elinizde birkaç site adı paylaşın ki Ekonomi Canlansın (yoksa kendim için istediğimden değil yani ;)











5 güzel fikir:

Zeynep'in Evi dedi ki...

Kitabı kıyafeti evet, ama ev için bişiy alınacaksa mutlaka gitmek bakmak dokunmak istiyorum.. bu aslında alışverişten öte bişy benim için hayal kurma imkanı tanıyor.. seni de çok iyi anlıyorum yoğunluktan dolayı internet kurtarıcı:)
ben de the woo'yu önerebilirim, netten alışveriş imkanı var ve seçenekler çok güzel..

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Bende mağazaya girdiğimizde aman birşey kırmadan çıkalım telaşesinden internete yöneldim. Pusetler çantalar ve alışveriş torbalarından da kurtuldum. Boynerdi, tchiboydu zaten müdavimiyim.. Birde şu Zarayı Turkiyeden satışa açsalar tam olacak. The woo u çok severim internetten bakıcam hemen :)

Nalan Ünal dedi ki...

Seçimleriniz oldukça zevkli, bloğunuzu takip etmek keyifli olacak:)

CEPAYNASI dedi ki...

aldığım(özellikle evim için aldığım)her şeyin bir hikayesi olsun isterim...bundan ötürü sanal alışveriş hiç bulaşmadığım bir şey...
ama bu görseller kışkırtıcı:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Sevgili Nalan, hoşgeldin :)

Cepaynacım, "internetten ilk alışverişim" bu da bir hikaye sayılır mı? :)Kargoyu beklerkenki heyecanı da saymıyorum bile :) hehe benim bahanem çok ondan her türlü dekorasyon alışverişine varım :)