29 Haziran 2011 Çarşamba

Eklektik Merdiven duvarı


İnternet öyle birşey ki dünyanın farklı yerlerinden isteyen herkesin evine girip neler yapmış bakabiliyorsunuz. E durum böyle olunca da beğendiklerimizi yapmaya ne vakit yetiyor, ne de uygulayacak yer kalıyor. Amerikada ki Amy'nin salon duvarı yok Dubai'den Aysha'nın merdiven duvarı, İstanbul'dan Esra'nın koridor duvarı derken evin her duvarı ayrı telden çalmaya başlayacak. Ama ben yine de bu vintage çerçeveleri, siyah beyaz fotoğrafları çok beğendim ve uygulamak istiyorum...


5 güzel fikir:

Duygu dedi ki...

harika bir paylaşım olmuş.bende merdiven duvarım için bu tarz birşey hayal ediyordum.hatta mudodaki oymalı çerçeveleri gözüme kestirmiştim kışın.yapılmışını görmek fikir vermiş oldu.Yeniden kafaya koydum en kısa zamanda yapmalıyım:)çook teşekkürler canım:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Mudo dan çerçeve... Çok güzel fikir... Bende salonumun duvarına uygulamayı düşünüyorum :)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

bende de yıllardır evimin bir duvarını soy ağacı olarak çerçeveye alma fikri vardı fakat henüz uygulayamadım.oturma odam için düşünüyorum,bütün evden ayrı,ingiliz countr tarzı döşediğim için oraya çok uygun olur dedim ama 1 yıl kadar sonra orası çocuk odası olacak ve şuandada kullanılmıyor :) ne yapsam bilemedim:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Pembe Baktericim, bence ilerde miniğin küçükten büyüğe fotoğraflarını çerçevelersin :) Çocuklar kendi fotoğraflarının sergilenmesine bayılıyorlar :)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Muchos gracias :)