27 Mayıs 2011 Cuma

Outdoor fun...


Yoktum, çünkü sezon finalini yaptık. Bu sezonun en ağır Beta mikrobuyla savaştık. Ailecek...
Havalar çok güzel. Eminim hepiniz kendizini dışarılara attınız bile. Tüm kış evimizi alladık pulladık, artık evi biraz ihmal etme zamanı geldi. Balkonlara, teraslara, çayırlara çimenlere yayılıp kitapları okuma zamanı geldi.
Hepinize çayır çimen kokulu bol güneşli bir haftasonu diliyorum...






4 güzel fikir:

Yeşim dedi ki...

Hepinize geçmiş olsun canım. Öyle hasretim ki balkona. Biz balkonlarımızı kapattık, zaten açıkken de keyif yapılabilecek gibi değildi :( Bütün görsellere bayıldım teşekkürler bu güzellikler için.

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Yeşimcim çok teşekkür ederim. Balkonsuz ev zor olmalı, ne diyim Allah sana bu balkonlardan daha güzelini verir inşallah :)

Adsız dedi ki...

13.katta oturuyoruz evimiz kuzeye bakıyor ve balkon kapalı olmadğı için bildiğniz gemi güvertesi gibi esiyor.Ne kadar diktiğim çiçeklerim bitkilerim varsa kırılıyor ve balkonu öyle görünce sinirden ölüyorum.Umarım bigün kendi evimiz olurda istediğim gibi yaptırabilirim.Çok güzel bi blog paylaşmlar için tekrar teşekkürler.

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Red Riding Hood, seni çok iyi anlıyorum, bizim bir önceki evimiz aynı bahsettiğin gibiydi ve hep camekanlı balkonları hayal eder dururdum. Umarım yakın zamanda gönlünce bir eve geçersin :)