31 Mayıs 2011 Salı

Giyinme Odası v/s Soyunma Odası

  Yazlık, kışlık ayakkabılarımın 90%'ı kutusunda durur, Elbise askılarımın tek çeşit olması için çok uğraş verdim ama hala aralarda sırıtan X Kuru Temizleme, Dry bilmemne askılarından kurtulabilmiş değilim. İşe giderken gecikmemek ve çorapları kolaca bulabilmek adına şeffaf bir kutu kullanıyorum. Eşarplar, fularlar ayrı çekmecede... Ben de kendi çapımda organize olduğumu düşünüyordum, taaki bu resimleri görene kadar...
  Bizim evde hala yazlık kışlık indir kaldır olayı var. Oysa hayat aslında çok basitmiş. Yazlık dedinmi sağ dolaba, kışlık dedinmi sol rafa bakmaktan ibaretmiş... Bizde bırak bavul, hurç açmayı adeta bir bahar temizliğine döner o sezon değişikliği. Hele bu sene daha çok bir sezon tasfiyesi kıvamındaydı. İki kış raflarda yerini alıp giyilmemiş ne varsa kenara ayrılıp ya başka evlere gitmek üzere transfer edildi ya da işine son verilip temizlik bezlerine karıştı. 
  Yatak odası, Çalışma Odası, Çocukların Odası, Oturma Odası, Çamaşır Odası, Giyinme Odası ohooo bize çok odası olan bir ev lazım..çokkk :)









6 güzel fikir:

CEPAYNASI dedi ki...

böyle odaları görünce çok hoşuma gitmişti,kapaksız dolaplı bir giyinme odası yaptık...
ama düzenli tutmak zor,düzenli olsa bile tam bir renk cümbüşü...
kesinlikle kapaklı dolap olmalı diyorum:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum. En baştaki ayna kapaklı dolaplar çok hoşuma gitti mesela. Ama kapakları soradan ekletemezmisin cepaynası?

PINK PRINCESS dedi ki...

ben o ütü masası fikrine bayıldım!

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

IKEA da küçük ütü masaları var, ben de bir dahaki gidişimde onlardan alıcam. Arkadaşlarım çok övdü. Askısı var ve dolaba asıyorsun, masa üstü ütü yapmaya yarıyormuş.. Bilgilerinize efenim :)

Adsız dedi ki...

Ammaan Allahım ,çook güzel soyunma odaları,Keşke benimde olsa ilerde böyle ama nerdee.Çok kıskandım sevgili dekoratör.

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

:) çok güzeller değilmi, çok oda lazım bizlere çookkk :)