28 Mart 2011 Pazartesi

Evdeki dostlarımıza dinlenme istasyonları...


Kedileri ve köpekleri çok severim. Evde beslemenin hijyenik olduğunu düşünmediğimden besleyemiyorum ama geniş bir bahçem olsaydı, hatta belki apartmanımızın bahçesi müsait olsaydı beslemeyi düşünürdüm. Hayvan barınaklarında o kadar güzel köpekler var ki... 
 Bu mart ayının hasılatı, poposuna anten takılmış gibi gezen minik kedileri yakında sokaklarda görürüz. Kızlarla ben kedi mamalarımızı aldık. Havaların güzel olduğu günlerde sokaktaki kedileri sevmeye çıkacağız. Hayvan sevgisi adına bu bile bir adım sanırım. Havaların soğuk olduğu günlerde barınabilmeleri için keşke her apartmanda bu gördüğünüz bitkilerden bulundurma zorunluluğu olsa. Tabbi bir de apartman kapısında Amerikan filmlerinde gördüğümüz postaları atmak ve kedilerin girişini sağlamak için de minik bir kapı gerekiyor. 




5 güzel fikir:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Evde olmadık yerlerde kestirmeyi seven kedime acilen almalıyım böyle bir şey :)Bu arada sokak hayvanlarını da düşünmeniz ne hoş,gönlünüze sağlık!

mrtha dedi ki...

çok güzel düşünülmüş hem kedicik uyusun hem bitki olsun:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Colette, beğenmene sevindim. Sokak hayvanlarına üzülüyorum. Bazıları çok bakımsız oluyorlar.

Gök, salonun bir köşesine konduğunda kedinin varlığını kimse hissetmez bile sanırım :) Gizli ajan misali :D

PINK PRINCESS dedi ki...

benimde bir kedim var.keşke dediğiniz gibi kedi girişleri olsa apartmanlarda ama sokak kedilerini,köpeklerini acımadan zehirleyen bir toplumda imkansız gibi görünüyor.

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Pink Princess, bizim işyerinin apartmanına sürekli sığınan koyu renkli bir kedi vardı bu kış. Ofis kapısını açtığımızda bir anda aydınlanan apt. ışığında o kediye rastlamak bizi defalarca korkutmuştu.(Eminim o da korkmuştur) İnsan boş bulunup çığlık atıyor bir de...Hahah :)