23 Şubat 2011 Çarşamba

Sarı...


Sarı, hayatıma yeni yeni girmesine izin verdiğim bir renk. Çok sıcakkanlıyım ama sarı soğuk bir renk desem, yok yok mavi de öyle ve maviyi severim ben. Yeşili severim, turuncuyu, pembeyi... Moru çok çok severim. Sebebini bilemiyorum ama bunu çözebilmek adına üstüne üstüne gidip geçen sene ilk sarı gömleğimi aldım. Daha sonra sarı renk ayakkabılara kadar giden bir alışverişti bu.
Ama hala ısınabilmiş değilim bu renge, evde sarı hiçbir dekorasyon objesi yok. Bu sene bunun üzerine gidip sanırım sarı bir kırlentle başlangıç yapabilirim. Sarı ve gri uyumunu biliriz ben bir de sarı ve kahverengi kombinini deneyeceğim. Tonları doğru seçtikten sonra uymayacak hiçbir renk yok diye düşünüyorum.











6 güzel fikir:

Duygu dedi ki...

Sarı siyah ikilisi şahane durmuş cidden şekercim, giyimde marjinal bir şıklık yaratıyor biliyorum ama dekorasyondada harika olmuş bayıldım:)

CEPAYNASI dedi ki...

sarı...benim sevdiğim bir renk...yaz,güneş çağrıştırır bana...içimi ısıtır:)))
gri,siyah,beyaz ile çok yakıştırırım...
banyomun biri sarı zeminli,fayanslarda da küçük sarı detaylar var...
fotoğraflar çok güzel...

Zeynep'in Evi dedi ki...

sarıya ben de birtürlü ısınamadım, benim evimde de sarı bişiy yok, ve hatta okuduğum bir kitap masanın üzerinde duruyordu sarı çizimler olduğu için üzerinde, kaldırdım onu da..çok garip..

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

bende her nekadar sarıya hiç el atmasamda bunlara bayıldımmmmm

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Evet kızlar bu yaz sarıya bir şans vereceğim. Aldığım birşeyler olursa fotoğraflarını buraya koyarım hep beraber tartışırız sevip sevmediğimizi :)

mrtha dedi ki...

normalde sarı tonlarını kıyafette de dekorasyonda da hiç düşünmem ama seçtiğin örnekler çok güzeller sevdim :)