27 Ocak 2011 Perşembe

You Never Get a Second Chance to Make a first impression



Antreleri severim. Küçük, dar ya da karanlık… Hiç fark etmez, salona ya da mutfağa gösterilen önemin aynısını görmesini isterim. Kapıyı çalan çoğu insan için GİRİŞ evin tek yüzüdür çünkü asla o evin içini göremeyecektir… İçeri aldığımız davetlilerimiz için ise ANTRE onları neyin beklediğinin bir göstergesi, vestiyerleri bırakana kadar evin dekorasyon, düzen, temizlik puanlamasının çoğunu oluşturan alan. Tabii bu benim fikrim. Gerçekten de ilk izlenim için ikinci bir şans yoktur. Fazlasıyla sade bir girişten şaşalı bir salona ya da abartılı gereksiz kalabalık bir girişten boş bir salona geçmek insanı yanıltır. Bütün evin aynı renk ve şekilde döşenmesine kesinlikle karşıyım ama evin her yerine aynı özen gösterilsin...


 







5 güzel fikir:

yasmin dedi ki...

ben bu resimlere bayıldım.alttan 3 merdivenli resimdeki merdiven rengini salonuma yaptım ama içine sim döktüm karıştırdım.harika oldu spot ışıklar yandımı bölge bölge parlıyor..:)) tabi önünde boyadığımız beyaz mobilyalarda..:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Sim boya harika bir fikir!!! Ben de antrenin tek duvarını boyadım aynı renge (simsiz). Salon mobilyalarının yeni rengine de bayıldım bu arada bende yatak odamı beyaza boyamak istiyorum!

CEPAYNASI dedi ki...

sade ve ferah girişleri seviyorum:)

yasmin dedi ki...

tavsiye ederim beyaz mobilya evi çok sade ve şık gösteriyor..:)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Yasmin, en kısa zamanda mobilyaları MATRIX liycez :)

Cepaynacım, sizinle zevklerimiz aynı...