6 Ağustos 2010 Cuma

Aradığı harfi bulamayanlara...


Dekorasyonda harfler kullanmayı ne kadar çok sevdiğimi bilen Deli Kadın Nuray bu hafta bana bir mail attı, ben de paylaşmak istedim.
Tchibo mağazasının  Yaz Gecesi Masalı konseptinde H-O-M-E yazan 4 ayrı beyaz lakeli mdf harf satışa sunulmuş. Sanırım sadece internet sitesinde mevcut, çünkü Palladium AVM'deki mağazasında bulamadım.

Ben Bauhaus tan aldığım 3 parmak kalınlığındaki beyaz köpüğü "A" harfi şeklinde maket bıçağıyla kestim. 2 işlem sonrasında hazır olacak. Bu haftasonu üzerine alçı çektikten sonra siyah sprey boyayala boyamayı düşünüyorum. (Yapacağım demedim, sadece düşünüyorum dedim herşey kızların uyku saati ve enerjilerine bağlı :) Harf eskitme ile ilgili bir önceki yazımı okumak isterseniz tıklayın.
 Yine aynı köpükle b-a-t-h harflerini ortaya çıkardım ve bunları siyah üzerine altın sarısına boyadıktan sonra banyomun bir köşesine yerleştireceğim.
Tamam tamam, söz, bittikten sonra fotoğraflarını yayınlayacağım.
Kendinize iyi bakın, haftaya yeni planlarımla görüşmek üzere....

** Köpüğü yada alçıyı sprey boyayla boyamayı denemeyin sprey boyanın içindeki tiner her ikisini de eritiyor :)  en iyisi su bazlı farklı boyaları denemek **

2 güzel fikir:

CEPAYNASI dedi ki...

ben sonucu merakla bekliyorum:))
hoş geldin buarada...

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Hoşbulduukk...Köpüğü alçıyla kapattım ama zımpara işi beklemede.