25 Mart 2010 Perşembe

Dört duvar bir oda...

   Bu aralar bir arkadaşımın evini yenilemekle meşgulüm. Kaba inşaat bitti, su ve elektrik tesisatı yenilendi, bazı duvarlarda değişiklikler yapıldı, Salon ve koridora nişler yapıldı, kartonpiyerler kurudu ve ustalarımız boyaya hazır ve nazır; ancaaakkk:
   Boya markalarının renk kartelâları o kadar cıvıl cıvıl ki, pastane camekânından pasta beğenen ufak çocuklar gibi parmağımızla bir ona bir ötekine işaret ediyoruz. Aslında hepsini bir anda beğeniyoruz ama mümkün değil.
   Durum böyle olunca mobilyasının renklerini de göz önünde bulundurarak, salonuna ve 2 odasına ikişer renk seçiyoruz böylece iştahımızın bir kısmını gidermiş oluyoruz. Perdelerini de daha sonra değiştirip duvar renklerine göre seçeceğiz.
   Antrenin ana duvarı ve koridorun tek duvarını da duvar kâğıdıyla kaplamayı düşünüyoruz. Bu sefer de kolaysa duvar kâğıdı motiflerinden birini beğenmek gerekecek. Yarın bizi çok uzun ve yorucu bir gün bekliyor olacak. Bugünlük benden bu kadar, bu arada arşivimdeki eski modellerden bazılarını sizinle paylaşmak istiyorum…






Posted by Picasa

1 güzel fikir:

Adsız dedi ki...

Bu durumun muhteşem manzarası, ben çok daha önce bu bakış açısıyla gördüm sanmıyorum.