26 Mart 2010 Cuma

AllPosters.com

 
Adından da anlaşılacağı gibi tamimiyle posterler üzerine kurulu bir site. Ama tek kelimeyle mükemmel… Onlarca kategori arasından istediğiniz temayı seçin ya da belirlediniz bir figürün veya ressamın adını arattırın, karşınıza binlerce çeşit poster çıkacaktır. Zor da olsa bir seçim yaptıktan sonra olayın en zevkli bölümü başlıyor. Seçtiğiniz posterin isterseniz daha farklı ebatlarını bulabilirsiniz. Kanvas mı yoksa çerçevemi istediğinize karar verip, çerçeve çeşitleri, renkleri ve kalınlıklarını teker teker seçtiğiniz resmin üzerinde deneyebilirsiniz.
Bakın bu 1957 Vogue' un dergi kapağı
AUTUMN FUCHSIA

Daha sonra bu çerçevelenmiş posteri farklı oda seçeneklerinden birinde duvara asıp deneyebiliyorsunuz(salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak, banyo vs.). Tabii duvar rengini de verilen seçeneklerle değiştirebiliyorsunuz. Yani yanlış bir seçim yapmanız mümkün değil.
Türkiye’ye de kargo yapıyorlar ama çerçeveli almanız durumunda kargo biraz pahalıya gelebilir. Ben bu siteden 4–5 farklı çerçevesiz posteri çok uygun bir kargo fiyatıyla getirttirdim daha sonrada internet sitesinde denemiş olduğum çerçeve çeşitlerine benzer şekilde çerçevelettirdim.


Eminim ki hepiniz zevkinize göre bir poster bulacaksınız çünkü daha önce bu kadar çeşidi bir arada görmediniz.


NewYork Taxi
Alttaki bir Gustav Klimt...
Bu Salvador Daliden aldım bile...
Vee Pablo Picasso dan THE DOG
İşte bir Van Gogh...
Bu da bir Monet'in Çerçeveli hali,

Posted by Picasa

1 güzel fikir:

Adsız dedi ki...

kontrol etmeniz gerekir:)